Dezvoltare afacere

HYDROM H2 – Producerea și stocarea hidrogenului pentru energie de uz casnic, industrial si auto. Antreprenori pentru distribuție în regiuni din România și alte țări cu exclusivitate.

Cautam parteneri pentru dezvoltarea generală a vânzării și montarea instalațiilor producătoare de hidrogen. Piața este nouă și detinem brevete inovatoare datorită realizarii sistemelor de hidroliză și îmbunătățirea sistemelor de electroliză.

NONNA MIA Caffè –Start up in cafeneua/brasserie in stil italianesc pentru viitori francizori sau pentru cei care doresc sa deschida o activitate proprie .

Proprietarul marcii cauta un antreprenor care doreste sa reporneasca proiectul de o retea de cafenele cu deschiderea unui punct nou de vanzare . Brandul este deja conoscut in Bucuresti datorita presentei uni restaurant si de o cafeneua chiar in Calea Victoriei in inima Bucrestului (Cafeneua se inchis in urmaei restructurari cladirii).  Căutăm antreprenori care doresc sa deschida un magazin unic sau de a dezvolta o reţea de franciză avand drept suport know-how-ul existent.

ROYAL K –Start up in sectorul fast food/shaworma pentru viitori francizori sau pentru cei care doresc sa deschida o activitate proprie .

Proprietarul marcii cauta un antreprenor care doreste sa reporneasca proiectul de o retea de fast food- kebab cu deschiderea unui punct nou de vanzare. Căutăm antreprenori care doresc sa deschida un magazin unic sau de a dezvolta o reţea de franciză avand drept suport know-how-ul existent.

“ID” se adreseaza societatilor care au ca dotare un format distributiv  care doresc sa intre pe piata din Romania  avand propriul model de afacere. “ID” permite societatilor sa controleze, activitatea incredintand gestiunea si dezvoltarea activitatilor la profesionisti,platiti pe baza rezultatelor.